Welkom bij Salon KLEURje    

Beauty & Massage


 In verband met Corona ligt dit even stil


Jouw Kleur  25,-

Workshop waarin ik je vertel over kleuren, waarom bepaalde kleuren wel of niet staan. Ook gaan we kijken welke kleuren jou het best staan. Ben je een koel of een warm kleurtype? En kunnen we een moodboard maken. Je krijgt een kleurkaart mee naar huis.

Besluit je later nog een uitgebreide persoonlijke kleuranalyse te doen dan krijg je dan 10,- korting.

Vanaf 4 personen


Jouw make-up    15,-
Als je weet of je een koel of een warm kleurtype bent, wil je ook vast wel weten welke make-up je dan het beste kunt gebruiken. Welke kleur foundation, oogschaduw of lippenstift staan jou het best. We gaan het in deze workshop leren en allemaal uitproberen.

Vanaf 4 personen

 

Het Imagospel

https://youtu.be/2iEs9XCuWuI


Imago    25,-
Hoe bijzonder ben jij door de ogen van een ander?

Imago is een optelsom van de buitenkant, de binnenkant en de overkant. Als zij elkaar versterken, dan zien we wie je bent, wat voor kwaliteiten je in huis hebt, hoe energiek of zeker je overkomt en dan "kloppen" kleding en accessoires, kapsel en make-up, lichaamstaal en de manier waarop jij communiceert met de indruk die je maakt op anderen.

Met dit interactieve spel geef je onder leiding van mij als gecertificeerd Imago expert op een positieve manier feedback en tips aan elkaar op basis van een imagovraag waarmee je zelf of als team aan de slag wilt. Je krijgt antwoord op je vragen en wordt je bewust van hoe anderen jou zien. Laat je verrassen! Je gaat met een glimlach naar huis. Omdat de vragen  steeds anders zijn, kun je dit spel zo vaak doen als je wilt.

vanaf 4 personen

op locatie meerdere groepen mogelijk

 

Verdiepingsworkshop Innerlijk / Uiterlijk   25,-
Hoe innerlijk en uiterlijk nauw met elkaar verbonden zijn. Het imagospel maar dan gaan de vragen meer de diepte in. Kan na de workshop Imago worden gevolgd.

 vanaf 4 personen


Workshop alleen mogelijk op locatie 


Voor grote groepen / bedrijven    tarief in overleg 
Het imagospel "De eerste indruk". Leer elkaar op een leuke interactieve wijze kennen. Of om het ijs te breken of als inleiding tijdens een teamdag of bedrijfsuitje. Mogelijk voor zeer grote groep.

  

 

 

 

 

 

 

Ja ik wil wel een workshop volgen met een groepje!